Bytte- og returret

Du har altid 14 dages bytte- og returret på alle ubrugte varer. Du skal blot sørge for at returnere varen i originalt emballage/m. størrelsesmærker/ekstra knapper osv. samt udfylde vores returseddel. Husk at angive, om du ønsker at bytte varen eller få pengene retur. Tilbagebetaling kan tage op til 14 dage fra vi har modtaget din returpakke til den er gået igennem vores økonomisystem.

 

Hent din returseddel her: returseddel

 

Vi bestræber os altid på at levere den bedst mulige kvalitet, men fejl kan ske. Det er dit ansvar som kunde straks at tjekke, at dit køb stemmer overens med din ordrebekræftelse, som du modtager via mail. Opdages en tastefejl bedes du straks rette henvendelse til info@halling-kids.dk, så fejlen kan blive rettet inden afsendelse af bestillingen.

 

Hvis du oplever en pakkefejl eller defekt på din vare, sender du den blot varen retur til os. Du kan selv vælge, om du ønsker pengene retur eller varen ombyttet. Husk altid at vælge den billigste form for porto i forbindelse med pakkefejl/defekte varer, idet det vi kun refunderer et et portobeløb svarende hertil.

 

Husk, at slitage eller en tabt knap ikke er at betragte som en defekt – og hvis du skulle mange en knap, så kontakt os på info@halling-kids.dk.